Thursday, March 1, 2012

aeni nama kawan gua :)

yo!! assalamualaikum 
*angkat tgn mcm nk kasi high-5
-ini trademark budak2 gua bile kitorg terserempak sesame sendiri-



hari ni gua nak cerita sikit pasal salah seorang kawan gua. waaa. nampak macam taiko je kan. tak de la. cume hari ni gua terase ade mood nak casting dalam KL GANGSTER 2. hahaha :))


waaaaa, gua ngan kawan gua macam kemba kan? hahaha. nama kawan gua ni aeni atifah bt abdul haris. jam uggu yang dia pakai tu, dy dah terhilangkan.gua hangin betul -.-

dye ni kira ngam gak la ngan gua. nak cakap kalau dye ni memahami gua, macam tak je. hahaha :)) act, gua update blog ni un tyme gua kat umah dy. besut terengganu. gua macam thrill gila la kan. dapat naik bas bertingkat first time. hahahaha. alhamdulillah. gua tak muntah pelangi atas bas tu. cuma mungkin disebabkan pundi kencing gua yang lemah ni, maka gua agak terseksa menahan air kencing gua. -.-

gua nak cakap depan dye, gua malu-malu taik lembu ( penggunaan lembu sbb gua nampak banyak gila lembu kat besut ) -.- so gua engat gua nak say thanz kat sini je la. dalam belog gua yang dye mungkin takkan usha pong. hhehehe :)

1-gua bersyukur sbb time gua kene keracunan makanan sbb makan daging masak hitam kat cafe a, dy ade bagi gua makan gaviscon. sedangkan gua tak nampak ape kaitan gaviscon dengan penyakit cirit-birit gua. -.-

2-gua bersyukur dy tuam kaki gua ngan ais. walau un sebenanye gua rase menyesal sbb gua ibarat sedang merasakan sakitnya ibu mengandung. keluar air mata jantan gua -.-

3-dy pegang tangan gua bila gua takot pakcik bas perdana tu tibe-tibe je break mengejut. gugur bak bunga-bunga cinta iman gua ni. selamat dye ade kat sebelah. kalau dye tak de, mau gua duk sebelah mamat hensem yang dudok belakang gua. -.-

4- dy layan gua macam foreigner time gua datang terengganu. semua bangunan dye nak kenalkan. gua rase kelakar. tapi sbb dye tu kawan. gua layan je la. sambil-sambil tu gua ngan dy makan super ring. sungguh sedap. -.-

5- sebenanyer, banyak gak yang dye dah tolong gua. tapi gua rase, gua lagi byk tolong dy. hahahahaha. cume gua malasla nak menunjuk. menunjuk itu riak. riak itu takjub. -.- apakah yang gua merepek ni. last but not least, gua rase best ade kwn macam dy. muke brutal. tapi dalam hati ade taman.

cume satu nasihat gua. kalau time match suke-suke for volley. lu pilihla gua. yang lu pergi pilih shima tu bakponyo. gua terase. memang la shima lagi hebat dari gua. tapi kite bukan main utk negara korea un, sampai lu tak nak satu team ngan gua. sekali lagi air mata jantan gua keluar. -.-








(^~^) badakbijaks


 


adios amigos bace cotcet cotcet aku :P dunt forget utk menjadi kipas susah mati aku pulak ek :)

2 comments:

IzyanIzzaty said...

HAHAHAHAH!!gelaak guling2 aq bace weyh..kre ok la ade kwn cam tu.. :D

badak said...

hahaha. gua strees ngan dy :) tp gua sayang dy. hahaha

Large Rainbow Pointer