Thursday, December 8, 2011

p/s : my perasaan :3

assalamualaikum :3


ini entry rambang yang dah lame sangat aku rase aku nak post. ini pasal kawan2 aku. korang dah lupekan aku yer? aku tak kesah, sbb mungkin kat sekolah dulu aku bukan sebahagian un dalam memori korang cume. makan dalam weyh. kepada sesiape yang masih keep in touch ngan aku, thanz tau. aku hargai sgt!!






(^~^) badakbijaks

adios amigos bace cotcet cotcet aku :P dunt forget utk menjadi kipas susah mati aku pulak ek :)

2 comments:

nawarrah said...

terharu :)un

BRUTALIZYAN said...

AHAHAHAHAH!! sowie lau aq owg tuh..tp aq syg kau sgt2 taw!! :D

Large Rainbow Pointer