Friday, October 21, 2011

2pm; 10 out of 10



Background information
Birth nameJang Wooyoung
BornApril 30, 1989 (age 22)
BusanSouth Korea
OccupationsSinger,[1] Dancer,[1] Actor
Years active2008–present
Associated acts2PM
Korean name
Hangul
Hanja
Revised RomanizationJang U-yeong
McCune–ReischauerChang Uyŏng


oke dy ni sebenarnya one of da members of 2pm. sekarang ni aku tgh cbok dok layan korea. ye la. tengah cuti kan kak jah oiii. hahaha :p now tengah layan variety show. kalau rase nak layan oke.
 

yang bestnyer sbb dalam variety show ni ade jaebum. leader of 2pm. tapi sekarang ni dy dah solo dah. and dy dah debut dah un. mule2 tgk rase mcm bosannnnn =.=' gak la. tp dah lamer tu ter addicted la pulak. sure la korg gelak guling2 tgk variety show ni O.o or maybe sbb ade wooyoung oppa~ kot (weyhhh gedik syiall) hahaha :P. aku mmg la kipas susah mati (die hard fan) mamat ni. btw, mamat hensem, berkarisma, macho, kiut plus bergaye ni ade gak belakon drama.


bagi aku cerite dream high ni beze la ngan cite korea yg lain. ye la. dy :
                                              :) x penuh dengan bunga2 chenta . .
                                              :) x terlalu klise . .
                                              :) x terlalu fantasy..
(ye laaaa, theres no way ade prince yg tunggang kude putih akan damnly fall in love<3333
ngan minah jual keropok lekor tepi jalan kan.) hahahaha :P

cerite ni about life. not lifeless life. tp dy pasal life yg kau kene perjuangkan. kau kene fight for ur dream. jangan mudah mengalah. wokeyh rate tok cerite ni 4 stars la. nak bg 5 stars x boleyh merhh sbb mule2 cerite dy agak bosan. hahaha. :p last but not least aku mintak sgt Allah bagi hidayah kat artis korea kite nii. so kite boleyh masuk heavenly heaven samer2 hehehe :P



"Allah pelindung bagi orang-orang yang beriman. Dia mengeluarkan mereka dari kegelapan kepada cahaya. Dan orang yang kafir, pelindung mereka adalah Thagut (syaitan), mengeluarkan mereka daripada Nur petunjuk dan iman kepada kegelapan iaitu kekufuran"



dan absolutely lah kite un kene mintak jugak agar diri kite ni sentiase mendapat rahmat dan hidayahNya jugak ek :P






(^~^) badakbijaks

adios amigos bace cotcet cotcet aku :P dunt forget utk menjadi kipas susah mati aku pulak ek :)

6 comments:

farah said...

suka2

alia izs said...

ko nieyh satu species ngan housemate ak dowh.... ske sgt woo young tuh... heheheh....

nawarrah said...

haha.kalau artis korea masuk islam ak nk kawen dgn dowang :)

badak said...

farah : thanz lol :p

alia iz : hahaha. aku nak kawen ngan wooyoung doh. ahahaha :p


arra : ahahaha, kalau nk kawen ngan laki korea, saper nak kawen ngan ust. hahaha :p

auni ^__^ said...

variety show? family outing? haha

badak said...

hahahaha. auni auni. hahaha :P

Large Rainbow Pointer