Tuesday, October 11, 2011

ayuh kembali ke sekolah. ayuhhhh :)

aku sekarang ni dah jadi budak u dah. hahahaha. rase mcm baru semalam je habes. . .

                                                  S.P.M!!! :p


jadi aku rase amatla x salah utk melawat cikgu2 yg banyak berbakti dalam :
                                     
                                        :) mengajar . . O.O
                                        :) memberi homework yg sgt lah byknyer . . =.='
                                        :) mengadakan kelas tak kira masa . .  :'(
                                                         HAHAHAHAH!!!


so. cikgu yg paling plus paling yg aku nk jumpe. x lain x bukan is cikgu fatimah . .
                                      
                       (kaler feveret dy kaler merah. bapak la  x leyh bla. hahaha)


then ade gak la aku jumpe dak2 dorm. sangatlah x perlu nk tunjuk sume pic kan. hahaha. cume aku nak dorg tau la yg sure la aku rindu dorg cume aku ni en macho plus bergaye (wahhhh. sungguhlah bajet) xkan la aku nk ngaku pulak kan. hahahah :p


sebelum aku mengundurkan diri (perghhhh tahniah la bm aku) aku nak la share wajah riang ria rama2 hahahaha. xdelah. wajah a.k.a faces kwn2 aku yg ikot bersamer2 dlm misi menerjah sekolah spbir (skali bace macam word "tapir") hahahah :p

tudung biru : zati azhar (mak aku cakap dy cun bhaiii.)
tudung pink : akmal nazri
laki baju itam : aiman gorges
laki baju putih : aman (bawak kete memang macam nak bawak kitorg pergi syurga. melayang nyawa aku)


oke lah. aku ni bukan nye pandai bermadah2 macam a. samad said. so. ending aku short and simple je.
assalamualaikum . . .




(^~^) badakbijaks


adios amigos bace cotcet cotcet aku :P dunt forget utk menjadi kipas susah mati aku pulak ek :)

3 comments:

Zoppan said...

aman bawak kereta mmg la.sapa suruh dia bawak kereta,haha

badak said...

hahaha. haram jadah bhaiiii!!! selamat jalan romeo aku jadinyerr. hahaha

Zatie Azhar said...

waaaaa~~,,ckp aku kirim salam kat mak kooo,,hehehe <3

Large Rainbow Pointer