Wednesday, November 2, 2011

tagged game tyme :)

peace be upon you :)
aku dah kene tag ngan scha comel momel :) (thanz sbb tag aku!! sumpah aku hepi. hahah). and here the rules and regulations yg korg kene follow. kalau x nnti teacher marah. :p hhahaha. (gurauuuu =.=' )

  
  1. Create a new post..
  2. Then kena list kan 11 things bout yourselves first..random je..probably things yang orang lain tak tau...
  3. Answer another 11 questions created by me[yg kat atas tuh]..be honest and creative as you want.overall ada 22 perkara tentang diri anda kat entry tu nanti..
  4. Jangan lupa tag orang lain juga...lantakla soalan cmner nk reka sekalipun..and tak kesah bape org yang penting ikut rules [tak nak tag pun takpe]...=)

#1 BUAT ENTRY BARU!!!!

alhamdulillah la. walaupun hari demi hari, makin banyak cabaran yang aku trime kat uia ni. sampai ade yg buatkan aku menangis n rase mcm nak pindah u laen. (ridicules ryte :P) hahahaha. aku x kan give up. wahai para2 head uia. korang jgn engat aku nk mengalah senang2 hahahah. :PP kau tengok la. aku akan grade satu hari nnti dgn pointer yg gempak giler babeng!!! hahaha :P amiiin (aminkan sekali yerrr huhuhuh :'( )


#2 11 THINS ABOUT ME :)

  • aku kalau boleyh nak kawen ngan jang wooyoung. artis 2pm korea :)
  • aku nak join semua 2pm tour. hahahaha. XDD
  • aku nak kawen before umor aku mencecah 25!! hahahaha. doakan weyhhh :)
  • aku nak kucing aku yg comel tu bertukar jadi putera raja kalau aku kiss dy. hahaha. ( merepek ouh =.=' )
  • aku xnak membesar. aku nak remain as 18 je sampai bile2. weyhh peter pan, can i be ur mary?? hahahah 
  • aku nak kurus!! at les around 50 kg je. mustahil!!!
  • aku nak muke secantek org yg paling cantik kat luar sana (ahahahaha. mustahil kan kan kan =.=' )
  • aku selalu berangan nak jadi orang yg ade magik. hahaha. bukan mcm yg tok bomoh tu. tu illegal. aku ni yg version legal punye la. ahahahaha
  • aku nak kawan2 aku remain by my side for eternity. *awwwwwww. ni jujurr weyhhh :')
  • aku sayang family aku cume aku x reti nak tunjuk. hahahah . ye ke ????
  • las but not least, aku ni budak yg penoh dengan angan2. sbb tu la 10 things above ni aku byk merepek kerepek. hahaha. as long as org hepi bace blog aku. hahaha. doakan angan2 aku jd kenyataan weyhh. hahaha :')


#3 JAWAPAN AKU TOK SOALAN SCYA MOMELL :)


1. siapa nama kawan baek korang yang paling korang syg?
-fadhilahtul izzaty bt marzhuki aka cok :)
2. hadiah yang paling berharga pernah dapat?
-cok sedekahkan Al-Quran dekat masjidil haram atas nama aku
3. pernah tipu orang y korang syg tak? siapa?
-opcoz la penah. hahaha. aku kan penipu tegar. n yang aku tipu tu, x laen x bukan is cok la. hahah
4. fav sport?
-memanah, nmpak aku macho doh kalau maen sport tuh. hahaha
5. fav brand?
-dulu tropicana life. sekarang ni ermmmmm xkesah kot. hahaha. asalkan menutup aurat. *awwwww XDD
6. style korang kalau g mane2?
-seluar baggy, tudung bawal n opcoz la tanpa seoles mekap un. i natural beauty u. hahahha
7. prefer pmpuan pakai shawl ke tudung bawal?kenapa?
-shawl. sbb aku mcm kagum la. aku kan x pandai pakai shawl. hahaha
8. adik beradik yang paling rapat?
-izzaty hanez. akk aku. tapi kalau aku gadoh ngan dy, aku prefer abg second tp kalau due2 aku gaduh. aku prefer abg first hahahaha
9. slalu shopping pegi mana?
-alamanda, parkson. sbb ade byk baju saiz aku. hahaha
10. suke tak kawan dengan aku? HAHA!
TAK!!! HAHAHA. hanya Allah je yg tahu kebenarannye. :P
11. korang jawab soalan soalan kat atas ni jujur tak?
-insyaAllah la, student uia x reti menipu. hahahaha. bohong pandai la. weeeee xp


#4 QUESTIONNAIRE FROM BADAK BIJAKS

  1. bende ape yang korang akan wat kalau korg stress??
  2. perangai baek korang yg korang rase aku suke sgt XD
  3. perangai buruk korang yg korang rase aku benci nak mampos. hahaha :p
  4. berat korang bape?? (sebelum jawab, timbang dulu berat kay. hahahaha )
  5. kalau boleyh korg nak jadi mcm siape??
  6. ape yg korang nak aku buat tyme korg sedeyh, stress, n happy ??
  7. pernah rase nak bunuh aku x??? hahaha
  8. hadiah ape yg korang nak sangat2?
  9. bende ape yg paling korg sayang??
  10. pernah x korg bagi bende yg korg syg kt orang laen??ape and siapa??
  11. last but not least, dalam doa korg, ade x doa untuk ibu bape korg??
*peace no war. jawablah dengan jujuq. hahaha. :)





orang yang aku nak tag:



entry ni aku nampak boleyh mengeratkan ukhwah la. and semue soalan yg aku tanye tu sbb aku nak always ade kt sisi korg. bantu korang. lend u a hand, ears, mouth, shoulder and so on laaa. hahahahha

iloveualls :) may Allah bless u :')










(^~^) badakbijaks


adios amigos bace cotcet cotcet aku :P dunt forget utk menjadi kipas susah mati aku pulak ek :)

4 comments:

nawarrah said...

cis kene lagi

badak said...

hahaha. buat je la. aku nak tauu jwpn2 tuh. hahahah

hafscha said...

haha! sdey aq jwpn no.10 tu T_T isk3,,btw,,thnx badak!^_^

BRUTALIZYAN said...

aq kne lg???adehhhh~hafsah pnye pon aq ta jwb lg...btw aq akn cube~ :D

Large Rainbow Pointer